Jury og priser 2019

Jury & Priser


Vi sætter ikke ekskluderende kriterier for, hvem der har sin berettigelse på festivalen, men vi vil gerne gøre vores for, at street food kulturen i København udvikler sig i den rigtige retning til inspiration for resten af verden. Vi skubber til udviklingen ved at have en kompetent jury på pladsen, der sammen sætter kriterier for, hvad der er det vigtige og rigtige at hylde street food’erne for. Jury-indsatsen er et yderst vigtigt stykke arbejde for festivalen, da vi tror på, at dette kan være med til at sikre en fremtidig udvikling af street food kulturen, der indebærer kvalitet, originalitet og bæredygtighed.

I år bliver der uddelt tre priser på festivalen: ”Årets Street Food’er” og ”Årets Særpris” og "Publikumsprisen".

Prisuddelingen foregår søndag kl. 14 ved Søpavillionen.


Martin Bregnballe

Martin er jury-formand på Street Food om Søerne 2019.

Han er en erfaren forretningsudvikler og rådgiver i fødevarebranchen. Som iværksætter har han været en af hovedkræfterne bag CPH Food Space, Fields of Flavour og senest Fangst. Han har også været Direktør i Meyers, Chefkonsulent i Madkulturen og Brand Manager i Nestlé.

Martin vil især lægge vægt på, at det basale fungerer – den gode madoplevelse og den hurtige servering – og at street food boden der ud over dette har den særlige ’x-factor’, der trækker publikum til.

Lasse Skjønning Andersen

Lasse startede i 2011 Danmarks første grødbar, GRØD, som i dag findes seks steder i landet.

Lasse er en ildsjæl, som sammen med hans seje grød-team har formået at vise danskerne at grød kan være andet end kedelig klistret havregrød.

Lasse vil som jurymedlem lægge vægt på smag, autenticitet og fed energi.

Sophie Hæstorp Andersen

Opdateres

Johan Kristensen Dahl

Johan Kristensen Dahl er formand for Slow Food København/Nordsjælland, en international forening, der arbejder for bedre mad til alle og mere bæredygtighed i fødevaresystemet. Foreningen står bag de seneste års Slow Cheese Copenhagen ostefestivaler og den nordiske madkultur-festival Terra Madre Nordic. Desuden er Johan næstformand i bestyrelsen af Suhrs Højskole, en madhøjskole i hjertet af København. Johan har de sidste par år arbejdet med mad og bæredygtighed i forskellige projekter og undervist på forskellige uddannelser om forbrug og fødevaresystemet. Johan går op i Slow Food Internationals værdier om god, ren og retfærdig mad, derfor kigger han ud over smagen også på, under hvilke forhold råvarerne er blevet produceret, om der er lagt vægt på bæredygtige løsninger og hvor produkterne kommer fra.

Søren Steffensen

Opdateres

Francis Cardenau

Opdateres

Så længe det kan spises - Kris & Cris

Månedlig podcast i bite-size størrelse med Kris og Chris. De to madører skiftes til at invitere hinanden ud, og hver måned er de ude at spise et nyt sted. Så længe det kan spises er den ven, du går til for gode anbefalinger. Kris & Cris deltager begge i Street Food om Søernes jury.

Alexander Sjøstrøm

Snack & Blues

Mehran Zandian

Opdateres

Street Food om Søerne

En madfestival


60+ madkoncepter, kolde fadøl og cocktails, is og kaffe, behagelig musik og en masse glade gæster'

Festivaldatoer og åbningstider:


9. august 2019

Kl. 15.00-21.00 (Baren længere åben)Kl.


10. august 2019

Kl. 11.00-21 .00(Baren længere åben)


11. august 2019

Kl. 11.00-19.00 (Baren længere åben)