Om

OM

HVORDAN OG HVORLEDES

Street Food er en unik mulighed for risikofrit at udvikle mad og teste det af i øjenhøjde med spisende mennesker, hvad end man er en helt ny madiværksætter eller en mere etableret restaurant der ønsker at teste en ny ide. Vi holder denne festival, fordi vi elsker mad og iværksætteri, glædes over alle nye madideer, hvad end de kommer fra nye eller gamle, store eller små.


Kom og vær glad og mød din mad. Et sjældent syn møder øjne, når stierne langs med søerne i København, bliver omdannet til et madmekka med mere end 60 forskellige madboder. Her finder man de helt nye skud på stammen, som måske er på gaden for første gang samt de mere etablerede, som bare synes, det er fedt at være på gaden for forandringens skyld.


Et af hovedkoncepterne er en særlig tasting anretning, som alle boderne tilbyder under festivalen. Her kan man som gæst for bare 40 kr. smage en mindre tastingret, der repræsenterer lige netop den madbod. Tanken er, at man som gæst, kan smage mere.


Øl fra Mikkeller og andre gode læskedrikke er der masser af.


Vi glæder os umådenligt meget, til tre dages festival med god stemning og masser af sol'

FESTIVITAS FOR ALLE PENGENE

AUG

20

AUG

21

AUG

22

Program

Fredag

Festivalen åbner kl 15.00

Madboderne lukker kl 21.00

Baren har længere åbningstid


Lørdag

Festivalen åbner kl 11.00

Madboderne lukker kl 21.00

Baren har længere åbningstid


Søndag

Festivalen åbner kl 11.00

Uddeling af årets jury priser kl 14.00

Madboderne lukker kl 19.00

Baren har længere åbningstid


Oplev cykler, pavilioner, food trailers og food trucks. Mad fra Danmark og mad fra hele verden. Det salte som det søde køkken. Traditionelle anretninger og nyskabelser du bliver nød til at sætte tænderne i.


Vi lader maden bestemme og tale for sig, accompagnieret af barer, med et simpelt udvalg.


Musik vil du nok kunne høre, men det skal ikke gå ud over dit øre, derfor spiller vi ganske sagte loungemusik og lørdags jazz.


Skrald kommer og går (ja eller, vi arbejder hårdt på at der hele tiden er minimalt med skrald i sigte. Og hvis alle er søde og benytter  de opstillede skraldecontainere, så skal vi nok klare det sammen).


Ingen festligheder uden priser, for vi vil gerne hjælpe til med at udviklingen af street food og mad-startups fortsætter. Derfor har festivalen et panel af jurymedlemmer, nøje udvalgt til at smage, vurdere og udvælge vindere indenfor tre emner. Priserne indenfor, Årets bæredygtige 2021, Årets innovative 2021 og Årets komposition 2021, uddeles Søndag d.22.8.2021 kl 14.00


Vi glæder os til at byde jeg alle sammen velkommen til

Street Food om Søerne - En madfestival

Street Food om Søerne

En madfestival


60+ madkoncepter, kolde fadøl og cocktails fra Mikkeller, is og kaffe, behagelig musik og en masse glade gæster!

Festivaldatoer og åbningstider:


20. august 2021

Kl. 15.00-21.00 (Baren længere åben)Kl.


21. august 2021

Kl. 11.00-21 .00 (Baren længere åben)


22. august 2021

Kl. 11.00-19.00 (Baren længere åben)